Stresszoldás

Minden korábban velünk történt esemény, elraktározódik az agyban egyfajta alvó rezgésként. Egy stresszes helyzet felébresztheti ezeket a rezgéseket, ezáltal a problémánkat halmozottabban fogjuk megélni, mely kihatással van jelen és jövőbeni döntéseinkre.
Ha a stresszt ébresztő esemény rövid időn belül megszűnik, a szervezet még képes visszaállni normál működésébe. Amennyiben a vártnál hosszabb ideig áll fenn, energetikai blokk jön létre szervezetünkben, kimerülünk és akár egészségügyi problémáink is lehetnek.
A stresszes életmód kihathat szexualitásunkra, hölgyeknél pl. menstruációs panaszokat okozhat, de akár depresszióhoz, tanulási problémákhoz is vezethet.
Egy stresszes helyzet következtében kialakult leggyakoribb betegségeink például: fejfájás, magas vérnyomás, asztma, gyulladásos megbetegedések, cukorbetegség.......stb.
A szervezetnek ezen zavarai átmenetileg enyhíthető különböző gyógyszeres kezelésekkel, de a stresszt kiváltó ok, hosszú távon megmarad, a tünetek súlyosbodhatnak.
Általában az emberek a stresszes életet a munkával kötik össze, pedig a munkahely elhagyása után is hatással van szervezetünk egészére, betegségtünetek számos sora jelenhet meg. Amíg nem tanuljuk meg kezelni vagy tudatosan segítséggel feloldani, élethosszig tartó károsító hatása fennmarad.
A kineziológia tehát egy gyengéd eszköz ahhoz, hogy bármilyen probléma esetén megtaláljuk a kiváltó okot és egyénre szabott korrekciókkal létrehozzuk a test-lélek-szellem egyensúlyát, javítva ezzel a kliens fizikai állapotát és közérzetét.

Nem állítunk fel diagnózist, nem kezelünk tüneteket, nem gyógyítunk, de általában az oldások után nagyon sok fizikai tünet javul vagy teljesen el is tűnik, mivel sikerrel feloldottuk a stresszt a szervezetben.

Újdonságok, akciók

máj.
18.

Mobil kisokossal is elérhető vagyok!

Küdj Üzenetet!

Bizalmasan várom üzeneted vagy hívásod.

06 20 771 3835