Vendégkönyv Új hozzászólás

dec.
07.

Anikó
Amikor egy céges napunkon Kriszti megjelent tudtam, hogy hozzá kell fordulnom hisz már jó ideje szerettem volna eljutni egy kineziológushoz. Tele voltam problémákkal az életem minden területén és magammal sem voltam jóban. Kriszti néhány oldás után megtalálta a problémák gyökerét és feloldotta az aggodalmaimat és megváltoztatta a körülöttem levő dolgokhoz való hozzáállásomat. A családom és kollégáim is észrevették a változást, türelmesebb , kiegyensúlyozottabb lettem. Krisztit érdekli AZ EMBER, ezt végig éreztem , hogy mellettem áll és ezzel a csodálatos módszerrel ami a kineziológia , kihúzott a megrekedt életemből, újra jól érzem magam a bőrömben. Olyan csodák vannak ma már az életemben, amiről rég lemondtam, amiről azt hittem soha nem változhat. Ezért ajánlom Mindenkinek forduljon hozzá, ha elakadt, ha úgy érzi egyedül már nem tud továbblépni , Kriszti és a módszer segíteni fog, működik :) köszönöm , ezt nem tudom elégszer elmondani :)


júli.
13.

Leo
Leo vagyok, Kriszti osztálytársam volt általános iskolában . Tavaly találkoztunk újra, 24 év után . Akkor éppen az életem teljesen széthullott és a káosz gyenge kifejezés rá . Kriszti nekem telefonon jósolt, mert én külföldön élek . Amit mondott, 1 év alatt, minden úgy történt . Én régóta foglalkozom spirituális dolgokkal , ezotériával stb . Sőt, mondhatom hogy nekem 6 hónap alatt bejött minden a kártyából. Kriszti először amikor elkezdte a jóslást azért elmondta, hogy lehet, ebben a formában nem fog működni.(De én tudtam hogy működik) . Krisztinek köszönhetem hogy a jóslás után 2 hónappal elmentem egy teljes nagy tisztításra, ahonnan teljesen új emberként tértem haza, megszabadultam előző életemből hozott terhektől és sokkal jobban lettem . Tudtam, hogy még stresszoldásra is szükségem van, de azt csak tényleg személyesen lehet . Köszönöm Krisztinek amit értem tett, nagyon sokat segített nekem es mindenkinek csak ajánlani tudom Kriszti magas szintű szaktudását .


máj.
30.

Helga
Krisztában egy elszánt, alázatos szakembert ismertem meg, akit valóban érdekel a vendége, aki valóban segíteni szeretne neki. Bátran ajánlom Őt, és biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni Kriszta munkájában és saját magán tapasztalja meg a kineziológia valódi felszabadító, stresszoldó hatását - legyen szó párkapcsolati problémákról, munkahelyi stresszről, vagy akár rossz közérzetről.


máj.
04.

Bizilja Rozália
Nagyon jó, nagyon alapos és lelkiismeretes szakember! Krisztával együtt tanultuk a kineziológiát, és akkor volt szerencsém látni és megtapasztalni, hogy viszonyul Ő ehhez a szakmához. Nagyon örülök neki, hogy vele tanulhattam és általa oldódhattam, mert engem is közelebb vitt a kineziológiához, és egyszerűen lenyűgözött az az alaposság, ahogy hozzáállt egy-egy kérdéshez. Biztos vagyok benne, hogy aki rátalál Krisztára és rábízza az oldást, az jó kezekbe kerül!


ápr.
28.

Gyöngyi
1 éve jártam Krisztinél jósoltatni, magánéleti problémával kerestem fel . Amit mondott, az később pontosan úgy történt, ahogy ő akkor mondta nekem. Ezzel elkerültem egy olyan hibát, amiből nagyobb probléma lehetett volna. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm neki.


márc.
19.

Judit
6 évvel ezelőtt kerültem közel a Kineziológiához. 3 alkalom volt, az akkori problémámon segített. Jelenleg szükségét éreztem újból, hogy egészségi állapotomon javítsak. A kezelésem még tart, 2 alkalmon vagyok túl. Már az első alkalom után változás történt. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok azóta és sorban tapasztalom panaszaim megszűnését. A vérnyomásom beállt, térd- és vállizületi panaszaim elmúltak. Nagyon várom a következő alkalmat, hogy tovább erősíthessem önmagam elfogadását.


márc.
19.

Éva
Éva vagyok, 43 éves. Egy éve menstruációs gondokkal, fejfájással, fáradékonysággal küzdöttem. A változó kornak tulajdonítottam a problémám. Nőgyógyászom hormontartalmú fogamzásgátló szedését javasolta. Szerinte ismét rendszeressé válik ettől a ciklusom. Nem voltam hajlandó gyógyszert szedni. Elpanaszoltam gondjaim Krisztinának, aki szívélyesen felajánlotta segítségét. Azt mondta, hogy nem kell hinnem benne, csak próbáljam ki. Szkeptikusan fogadtam az ötletet, de veszíteni valóm nem volt. Két alkalom már segített abban, hogy 2. hónapja rendszeres a menstruációm, energikusabb vagyok, hetek óta nem fáj a fejem. Nekem bejött! Próbáld ki Te is!


Újdonságok, akciók

máj.
18.

Mobil kisokossal is elérhető vagyok!

Küdj Üzenetet!

Bizalmasan várom üzeneted vagy hívásod.

06 20 771 3835