Jóslás Tarot-val

A sorselemzés út egy sikeresebb, boldogabb élethez! Indulj el rajta TE is!

A sorsot nem lehet megváltoztatni, de befolyásolni igen és bizonyos dolgokat előre jelezni. A sorselemzés értelmezésével nemcsak a jövő egyes elemei tárhatóak fel, hanem önmagunk megismerésében is segítséget nyújthat!


MIRE JÓ A JÓSLÁS?


Sokak számára a jóslás misztikus, megfoghatatlan fogalmat jelent.
A jóslásnak évszázadok óta nagy kultusza van. Az emberek régebben is jártak jósokhoz/jósnőkhöz, ha tanácstalan helyzetbe kerültek vagy fontos döntések előtt álltak. A jóstól/jósnőtől reményt, iránymutatást kaptak, mely ma sincs másként.
A mindennapok rohanó világában az emberek nem tudják kezelni a nehéz helyzeteket, tanácstalanok, hogy mit és hogyan csináljanak.
Felborul a lelki egyensúly, eltűnik a harmónia, jelentkeznek a testi tünetek, végül a betegségek.

A Tarot kártyával megismerhetjük személyiségünk önmagunk előtt is rejtett oldalait - képességek, feladatok, önmagunknak sem bevallott célok,,,,stb
Útmutatás a legfontosabb cselekedetek, feladatok kiválasztására, párkapcsolati elemzésre, életvezetési tanácsokkal szolgál.
Segíthetek anyagi sikertelenség, szerelmi gondok, konfliktusok kezelésében és betegségek megelőzésében.

Jósláskor megkapod azt az információt, hogy a jövőben milyen események várhatóak. Ennek segítségével a jövő lehetőségeit jobban ki tudod használni.
Megtudhatod, hogy mit tegyél az adott cél elérése érdekében, hogy jó eséllyel alakítsd az életed, terveid szerint.

A Tarot kártyát igény szerint kiegészíthetjük tenyérelemzéssel, arcelemzéssel, grafológiával, számmisztikával hogy egységes képet kapj személyiségedről!

Újdonságok, akciók

máj.
18.

Mobil kisokossal is elérhető vagyok!

Küdj Üzenetet!

Bizalmasan várom üzeneted vagy hívásod.

06 20 771 3835