Rólam


Üdvözöllek!


Ha rátaláltál oldalamra, biztos vagyok abban, hogy nálad is eljött a változások, változtatások ideje!

Ferenczné Zigó Krisztina vagyok, 2 gyermekes családanya.
Közgazdász végzettségem van, 15 évet pénzügyi területen dolgoztam, mégis foglalkoztatott az a kérdés, hogy "mi legyek ha nagy leszek".

Több éve érdeklődöm a spirituális dolgok iránt, melyek sokak szerint szemfényvesztő tevékenységek. Rögös, hosszú utat kellett bejárnom ahhoz, hogy a "hitetlenekkel" szemben, fel merjem vállalni azt, amiben én hiszek és tudásommal bizonyítom.
Gyermekeimmel kapcsolatosan kerültem közel a kineziológiához és néhány évvel ezelőtt Sorselemző diplomát is szereztem, melyek együttesen segítettek az önismeret fejlesztésében illetve a döntésben, hogy milyen útra lépjek.

Arra törekszem, hogy tudásommal, tapasztalatommal segítsem azokat az embereket, akiknek igényük van a változásra és változtatásra annak érdekében, hogy Önmagukat jobban megismerjék és pozitív fordulatot hozzanak létre életükben. Munkámmal több  területen is tudok segíteni, ha problémával, stresszes élettel, kilátástalansággal küzdenek, de saját maguk képtelenek megoldani helyzetüket. A hozzám bizalommal fordulók számára igyekszem megmutatni azokat a lehetőségeket, erőket, -melyeket önmagában még nem volt képes felismerni,- ezáltal létrehozva egy olyan kiteljesedett életet, melyben nincsenek blokkolt energiák, így biztosítva egy olyan jövő felé vezető utat, mellyel bátran szembenézhetnek.

Ha tisztában vagyunk személyiségünkkel, tudhatjuk, hogy mely tulajdonságainkra támaszkodhatunk, ennek segítségével az életben fejlődhetünk és problémáinkra megoldást találhatunk.

Kedves Olvasóm! Ha felkeltettem érdeklődésed vagy már szükségét érzed a változásnak, vedd fel velem a kapcsolatot!
A következő témákban várom érdeklődésed: STRESSZOLDÁS, JÓSLÁS Tarot-val, GRAFOLÓGIA, ARCELEMZÉS, TENYÉRELEMZÉS, SZÁMMISZTIKA.
Hívj bizalommal vagy küldj e-mailt!

Stresszmentes napot kívánok!

Újdonságok, akciók

máj.
18.

Mobil kisokossal is elérhető vagyok!

Küdj Üzenetet!

Bizalmasan várom üzeneted vagy hívásod.

06 20 771 3835